Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skyteepisode på Skøyen

Vitner hørte flere skudd bli avfyrt. Folk løp i panikk for å komme seg unna. Mann observert med blod i ansiktet.

 RYKKET UT:  Oslo-politiet rykket i ettermiddag ut til en skyteepisode ved et gatekjøkken på Skøyen. Foto: Tipser.
RYKKET UT: Oslo-politiet rykket i ettermiddag ut til en skyteepisode ved et gatekjøkken på Skøyen. Foto: Tipser. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har vært en skyteepisode ved Texburger mellom Skøyen og Lysaker fredag kveld, bekrefter Oslo-politiet overfor Dagbladet.

To biler skal ha kommet til parkeringsplassen foran gatekjøkken i 19.30-tiden og like etter ble det avfyrt flere skudd.

Politiet ble i etterkant kontaktet av to unge jenter som hadde sett en mann med blod i ansiktet og på buksen i Bestumveien. Han fortsatte videre mot E18, opplyser politiet.

- Vi fikk inn melding klokka 19.31 om at flere skudd var blitt avfyrt. Det blir søkt med hundepatruljer etter de involverte, sier operasjonsleder Hilde Walsø.

Fant blodspor Det ble først meldt om at det ikke var blodspor på stedet, men i 20.20-tiden opplyser Oslo-politiet at det faktisk er funnet blodspor.

- Skuddene som ble avfyrt skal ha blitt avfyrt fra et håndvåpen. Det er funnet flere tomhylser på stedet. Det er også noen blodspor på samme sted, sier Walsø.

Politiet har også funnet en bil ved Maxbo på Vækerø som settes i sammenheng med skyteepisoden. To personer skal ha blitt sett løpende fra denne bilen.

- Panikk Vitner forteller til Dagbladet at to-tre skudd ble avfyrt og at folk løp fra stedet i panikk. Kort tid etter skal politiet ha rykket ut og startet granskingen av åstedet.

- Jeg hørte et par skudd og så begynte folk å løpe i panikk i alle retninger. Flere løp i all hast bort til politistasjonen, og jeg fikk panikk selv, sier et vitne til Dagbladet.

- Jeg satte i gang bilen og ville komme meg vekk, og det kom også tre andre inn i bilen som ville vekk derfra så fort som mulig. De var ikke involvert i episoden, men det var flere folk ved gatekjøkkenet, sier vitnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media