Skyter fyrverkeri på biler og bygninger

Rakett-kaos i Agder dagen derpå.

DEN OFFISIELLE FEIRINGEN: Overgangen til 2020 ble markert med fyrverkeri overalt, her i Oslo. Men rakettfesten fortsatte 1. januar mange steder, spesielt i Agder.
Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix.
DEN OFFISIELLE FEIRINGEN: Overgangen til 2020 ble markert med fyrverkeri overalt, her i Oslo. Men rakettfesten fortsatte 1. januar mange steder, spesielt i Agder. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politi over hele landet har fått meldinger om uvettig - og ulovlig - fyring av raketter og all verdens fyrverkeri dagen etter den store festen.

Til Agder politidistrikt spesielt har det vært en massiv strøm av publikumshenvendelser om farlig bruk av fyrverkeri fra dagslys til langt inn i kveldsmørket.

- Dette er en gjenganger dagen etter nyttårsaften. Nå har det vært vel så intenst som tidligere år. Vi har fått et 10-talls telefoner over flere ganger. Og selv om det har vært farefulle situasjoner, er det bare noen få vi har hatt mulighet til å rykke ut på. Det har vært flere andre viktige oppdrag samtidig.

- Og det er type oppdrag vi ikke kan legge ut på Twitter som reine hendelsesnyheter, sier operasjonsleder i Agder-politiet, Eivind Formo til Dagbladet onsdag kveld.

Brann på kunstgrassbane

På Fagerholt skole i Kristiansand tok kunstgrasset på fotballbanen fyr av fyrverkeri, bokstavlig talt, tidlig på kvelden. Brannen ble slokt.

To ganger med et par timers mellomrom kom meldinger om oppskyting av fyrverkeri på skolen - siste gang klokka 21.03.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer