PENGER TIL IDRETTSBYGG: Deler av krisepakka skal gå til nye idrettsbygg eller rehabilitering av eksisterende. Om idrettshallen Valhall i Oslo får nyte godt av dette er ukjent. Her fra da deler av en tribuneseksjon kollapset på anlegget tilbake i 2006.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
PENGER TIL IDRETTSBYGG: Deler av krisepakka skal gå til nye idrettsbygg eller rehabilitering av eksisterende. Om idrettshallen Valhall i Oslo får nyte godt av dette er ukjent. Her fra da deler av en tribuneseksjon kollapset på anlegget tilbake i 2006. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .Vis mer

Skyter inn 250 millioner til idrettsbygg

Regjeringen i krisepakka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringen skal ha øremerket 250 millioner kroner til nye idrettsbygg i sin krisepakke.

Med kommunale tilskudd og lån betyr det at det skal settes opp idrettsbygg for 1 milliard kroner i år, skriver Adresseavisen.

Til nå har statlig tilskudd til nye idrettsanlegg vært gitt over ordningen med tippemidler, men som et resultat av krisepakken vil det i år komme midler direkte over statsbudsjettet.

På kommunalministerens bord ligger en samlet liste fra landets kommuner og fylkeskommuner. Listen inneholder prosjekter på til sammen 60 milliarder kroner.

En god del av de prosjektene kommunene har satt opp på sine lister er rehabilitering av eksisterende bygg eller nye idrettsbygg og anlegg.

Etter det Adresseavisen forstår vil regjeringen legge vekt på prosjekter som kan startes opp og aller helst stå ferdige i løpet av året.

NTB