Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Skyting fra BMW i fart i Oslo sentrum

Ingen er kommet til skade.

VITNER: Politiet prater med vitner ved Tøyen senter. Foto: Daniel D. Laabak
VITNER: Politiet prater med vitner ved Tøyen senter. Foto: Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet rykket sent mandag kveld ut på en melding om at det var blitt skutt fra en BMW i fart på Carl Berners plass i Oslo.

- Vi fikk meldingen om at det var skutt i området Tøyen-Carl Berner klokka 23.45. Det er ingen dramatikk, og det er ingen personskader, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge NTB skal det ha blitt skutt fra en BMW i fart.

Operasjonsleder Belle sier at skuddet ikke er bekreftet utover at vitner har meldt fra om det. Politiet gjør nå undersøkelser på stedet og avhører vitner på stedet for å avklare hva som skjedde.

- Det er ingenting som bekrefter at det har blitt avfyrt skudd hittil, sier Belle.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling