UTRYKNING: Politi og brannvesen med dykkere har rykket ut til åstedet på nordbredden av Drammenselva. Foto: VEGARD AAS / PRESSE 3.0
UTRYKNING: Politi og brannvesen med dykkere har rykket ut til åstedet på nordbredden av Drammenselva. Foto: VEGARD AAS / PRESSE 3.0Vis mer

Skyting i Drammen

Gjerningsmannen sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DRAMMEN/OSLO (Dagbladet): En mann er fraktet til sykehus etter en skyteepisode i Drammen, melder VG. Ifølge Drammens Tidende synes skytingen å være rettet mot tilfeldige personer. Gjerningsmannen skal ha løsnet skudd mot to personer, før han skjøt seg selv.

- Vi hørte to skudd, sier vitner til Dagbladet.

Gjerningsmannen ble fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus, og er ifølge NRK kritisk skadd. De to kan skjøt mot skal være uskadd.

Skyteepisoden har foregått ved bilforretningen Centralgaragen, midt mellom Drammen sentrum og bydelen Åssiden, på nordbredden av Drammenselva. Et stort politioppbud er på plass, ledsaget av brannfolk og dykkere.

Det vites ikke hva som har foranlediget skytingen. Søndre Buskerud politidistrikts etterforskningsleder Stein Olav Bredeli sier til VG at det skuddene var rettet mot flere personer.

Politiet opplyser også til avisa at flere vitner blir avhørt, og at de mener å vite hvem gjerningsmannen er. Bredeli avviser at det er en politijakt på gang.

I 18.45-tida undersøkte kriminalteknikere åstedet.

ETTERFORSKNING: Politiets kriminalteknikere undersøker nå åstedet. Foto: JOHN T. PEDERSEN / DAGBLADET
ETTERFORSKNING: Politiets kriminalteknikere undersøker nå åstedet. Foto: JOHN T. PEDERSEN / DAGBLADET Vis mer