Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skyting på dronningens tog

Ved et uhell ble det i går ettermiddag løsnet to skudd på det engelske kongehusets eget tog. Regenten selv, Elisabeth II, var ombord da skytingen skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toget var på vei til Cardiff og dronningen og hertugen av Edinburgh lå og sov i en annen vogn, melder BBC News.

Skytingen var et uhell og den ulykkelige gjerningsmannen, en polititjenestemann tilknyttet slottet, er nå under etterforskning av politiet. Han har blitt foreløpig fritatt for videre våpenbesittelse, men er ikke tatt ut av tjeneste. Også det trolig høyst foreløpig.

En talsmann for Skotland Yard melder at det gikk hardest utover togvognens interiør da skuddene gikk av. Den ene kulen gikk inn i et bord, den andre havnet i et teppe.

Dronningen selv skal ha tatt episoden med majestetisk ro.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling