Skyting på kjøpesenter i Maryland

Tre personer er bekreftet døde.

SKYTING: Tre personer skal være døde etter at en person begynte å skyte på et kjøpesenter nær Baltimore i delstaten Maryland. Foto: AFP PHOTO / Jim Watson / NTB Scanpix
SKYTING: Tre personer skal være døde etter at en person begynte å skyte på et kjøpesenter nær Baltimore i delstaten Maryland. Foto: AFP PHOTO / Jim Watson / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre personer er drept og to personer kan være skadd etter at en person begynte å skyte på kjøpesenteret Columbia Mall nær byen Baltimore i den amerikanske delstaten Maryland. Det melder CBS.

Politiet i Howard County bekrefter på Twitter at tre personer skal være drept. De skriver også at en person ble funnet død i nærheten av et våpen og ammunisjon. Identiteten til denne personen er ikke kjent, men politiet tror det er samme person som startet skytingen.

Det er ikke kjent om den antatte skytteren skjøt seg selv eller om han ble drept av politiet. Området skal nå være sikret og trygt, og folk som befant seg inne på kjøpesenteret skal ha blitt hjulpet ut av politi.

Busser skal være på stedet for å holde folk varme.

Vet ikke bakgrunnen for hendelsen Politiet vet ikke hva som ledet til skytingen på kjøpesenteret.

Folk ble tidlig bedt om å holde seg unna området, mens personer som befant seg inne på kjøpesenteret ble bedt om å holde seg inne i butikkene. Politiet var tidlig på stedet med hundepatruljer.

Politiet fikk melding om skytingen klokka 11.15 lokal tid, 17.15 norsk tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer