Skyting på nattklubb i Marbella

Minst fem personer er skadd etter skyting i Marbella natt til mandag.

SKYTING: Minst fem personer skal være skadd etter det ble avfyrt skudd i nattklubb i Marbella natt til mandag. Videoer publisert i sosiale medier viser kaoset som oppstår på utestedet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lokalt politi bekrefter til flere spanske medier at fem personer er skadd etter det ble avfyrt skudd på nattklubb i Marbella natt til mandag.

På nåværende tidspunkt kan ikke politiet gi opplysninger om nasjonaliteten til de skadede, sier politiet til VG.

Dagbladet har også vært i kontakt med det lokale politiet som opplyser at de ikke kan gi noe informasjon.

Videoer på sosiale medier viser at folk skal ha lagt seg på bakken i nattklubben etter hendelsen.

På nattklubben, der skytingen angivelig skal ha skjedd, var det natt til mandag en konsert med flere tilskuere til stede.

Det var den sørafrikanske DJ-en Nkosinathi Innocent Maphumul, som går under artistnavnet «Black Coffee», som spilte på nattklubben natt til mandag.

Ifølge den spanske avisa El Confidencial skal det både ha vært skyting og knivstikking på nattklubben Opium klokka 01:10 natt til mandag.

Ifølge avisa skal skytingen ha oppstått som følge av et slagsmål. Deretter skal det ha oppstått panikk blant gjestene på nattklubben, og minst fem personer er skadd og fraktet til det lokale sykehuset, deriblant en kvinne som er alvorlig skadd.

En av de antatte gjerningspersonene er ifølge avisa El Mundo i politiets varetekt. Personen er ifølge avisa i kritisk tilstand etter å ha pådratt seg flere stikkskader under hendelsen. Han er nå fraktet til sykehus med stikkskadet i hodet og brystet.

Marbella er en kjent ferieby der flere nordmenn ferierer. Byen er også kjent for å ha et myldrende uteliv med flere nattklubber i byen.

Dagbladet har vært i kontakt med Utenriksdepartementet som opplyser at de per nå ikke har noe informasjon om skyteepisoden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer