Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skyting på skole i Colorado

Minst to skadd. Gjerningspersonen skal ha skutt seg selv.

SKOLESKYTING: Situasjonen er fremdeles uavklart etter at det er løsnet skudd ved Arapahoe High School utenfor Denver i Colorado, USA. Foto: AP Photo/KDVR/NTB Scanpix
SKOLESKYTING: Situasjonen er fremdeles uavklart etter at det er løsnet skudd ved Arapahoe High School utenfor Denver i Colorado, USA. Foto: AP Photo/KDVR/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er meldt om to skadde etter skyting på Arapahoe High School i en forstad til Denver, Colorado i USA, melder Livingstondaily.com.

Skytteren var en mann og elev ved skolen.

Det er to skadde, ett offer er hardt skadd etter å ha blitt skutt.
Det andre offeret for skoleepisoden er lettere skadd, og politiet er ikke sikre på om skadene er blitt påført av våpen.
Sheriff Grayson Robinson sier at skytteren var ute etter en navngitt lærer. Læreren kom seg ut av skolen da han hørte at en elev var ute etter han med våpen, sier Robinson til Reuters.

Ifølge CNN skal gjerningspersonen trolig fremdeles befinne seg på skoleområdet.

Politi og ambulanser har rykket ut til Arapahoe High School, og en bombegruppe går nå gjennom skolen, melder theepochtimes.com. Avisa siterer en reporter i Denver Post som er på åstedet og som sier at gjerningsmannen trolig også er skutt. Dette skal reporteren ha fra andre studenter på stedet.

Elevene skal ha begrensede muligheter til å forlate området. Foreldrene deres blir anmodet av Arapahoe Sheriff?s Office om å dra til ei lokal kirke for å vente på at de blir sluppet fri.

Det er nå bekreftet at et 15-16 år gammelt skuddoffer er lagt inn på et lokalt sykehus med skuddskader. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, melder Reuters.

Nyhetsbyrået AP melder at én elev er hardt skadd etter skyteepisoden.

Klokka 21. 50 norsk tid melder Reuters at den mistenkte skytteren er funnet død inne på skolen. Vedkommende, som selv var elev ved skolen, skal ha skutt seg selv, ifølge politiet i Arapahoe.

De sier at faren nå skal være over.

Skolen ligger ikke langt unna Columbine High School hvor to studenter drepte tolv andre elever og en lærer, samt skadet flere andre før de begikk selvmord i 1999.