- Slå ham skikkelig

Forretningskvinne ville pusse torpedoer på svigersønnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En forretningskvinne risikerer fengsel etter at hun skal ha leid inn torpedoer for å banke opp svigersønnen hennes, melder Aftonbladet.se.

Den 66 år gamle kvinnen, som eier en butikkjede i Vest-Sverige er nå tiltalt for å ha leid inn torpedoene. Hun er også anklaget for å ha kontaktet Bandidos.

Sendte samtalene til svigersønnen

Det hele skal ha skjedd i oktober i 2004. Da henvendte hun seg til to menn som i dag jobber som vektere. De trodde ikke det de hørte da 66-åringen henvendte seg til dem. Men de bestemte seg for å avtale et nytt møte med kvinnen, denne gangen hadde de med seg opptaksutstyr. De sendte lydopptakene til svigersønnen som igjen kontaktet politiet.

- Slå ham skikkelig

Kvinnen ønsket at de skulle brekke flere bein på svigersønnens kropp. Hun uttalte blant annet at: Slå ham skikkelig. Han skal være dårlig lenge. Han skal ligge i flere måneder.

Men denne løsningen ble for dyr for kvinnen. De to mennene skulle nemlig ha 400 000 svenske kroner for arbeidet. Da valgte hun det billigere alternativet, nemlig at svigersønnen skulle bankes opp på gata.

Skal ha kontaktet Bandidos

Da den kvinnelige direktøren forsto at politiet hadde fått snusen i familieaffæren tok hun kontakt med en av sine ansatte, som på den tiden hadde et forholdt til daværende Bandidos-president i Gøteborg, skriver Aftonbladet.se.

Kort tid etter ble en av vekterne angrepet av noen som sa de kom fra Bandidos. Han ble ikke alvorlig skadd men fikk klar beskjed om at angrepet var en advarsel.

Nå har svigersønnen skilt seg fra direktørdatteren. Han har anmeldt sin ekskone for å ha svindlet ham for millionbeløp, men denne etterforskningen er nå avsluttet og saken er henlagt.

Forretningskvinnen nekter for å ha henvendt seg til torpedoer og hevder det hele er regissert av ekssvigersønnen.