Slakter Anundsens «propaganda»: - Framstår som en blanding av førstårs-journaliststudent og Kim Jong-un

Lanserte 30 minutter lang film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag lanserte justis- og beredskapsminister Anders Anundsen filmen «Trygghet i hverdagen». Filmen fokuserer på hva regjeringen mener de har gjennomført og iverksatt av tiltak innenfor justis- og beredskapssektoren.

I filmen forteller statsråden om hvordan departementets arbeidet går. Videoen starter med at det vises flere nyhetsinnslag og avisutklipp som retter et kritisk søkelys mot departementets arbeid. Deretter tar statstråden over ordet.

- En av de tingene som er mest frustrerende som politiker er at media er veldig opptatt av å finne de negative vinklingene på sakene. Derfor har vi valgt å lage en egen film som skal fokusere på hva regjeringen mener er viktig for å sikre din trygghet, sier Anundsen selvsikkert til kamera.

- Vi skal snakke om det på vår måte. Ikke med de vinklingene som NRK, Aftenposten, VG, Dagbladet ønsker å kjøre, legger han til.

- Nordkoreansk film Den 30 minutter lange videoen, som heter «Trygghet i hverdagen», har fått flere til å stille spørsmålstegn ved statsrådens rolle som programleder, hvor han intervjuer flere underordnende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer