Slakter AP-slagord

Også Dagbladet.nos lesere slakter Ap-mottoet «Hvis velferd er viktigst». Selv foreslår de motto som «Betal din skatt med glede». Hans Geelmuyden mener Ap-mottoet lukter mugg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke bare kommunikasjonsekspertene som fnyser av Ap's nye slagord «Hvis velferd er viktigst». Fra Dagbladet.nos lesere har vi mottatt mange forslag som sier sitt:

«Vi gir deg de beste avgiftene,» er Petter Svilands forslag til Ap-motto. Tannlegen mener «Den store skattejakten» er et riktigere slagord for Stoltenberg & co.

Regjeringspartiets skattepolitikk får gjennomgå av flere. «Den neste store skattejakten skjer hjemme hos DEG!» er DrBoes mottoforslag. Shaggy Dog prøver seg på et vers:

«La Norge styres av Jens

og vi kan alle bli pengelens.»

Er ironien på sin plass? Har du et bedre motto? Delta i mottodiskusjonen!

- Ingen morsomhetskonkurranse

Den nesten unisone slakten går ikke så hardt inn på reklamemannen Kjetil Try - god venn av Jens Stoltenberg - som har utformet slagordet for Arbeiderpartiet. Han spiller golf og koser seg på reklamefilmfestival i Cannes mens «Hvis velferd er viktigst» debatteres heftig her hjemme.

- Dette var aldri noen konkurranse om å være morsomst, sier Try til Dagbladet.

Han skulle ideelt sett ønsket at de slapp å bruke ordet «velferd», siden det er litt fremmed i folks dagligtale, men synes for øvrig årets Ap-slagord fungerer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer