Slakter foreldremøte: - Gigantisk mageplask

Skivebom, mener firebarnsmor og bystyrepolitiker om politiets kokain-advarsler. Politiet kjenner seg ikke igjen i kritikken.

DISKUTERTE RUSBRUK: Representanter for barnevern, politi og skolen var til stede under «Det store foreldremøtet» i Arendal tirsdag forrige uke. Foto: Silje Vanessa Samuelsen
DISKUTERTE RUSBRUK: Representanter for barnevern, politi og skolen var til stede under «Det store foreldremøtet» i Arendal tirsdag forrige uke. Foto: Silje Vanessa Samuelsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Politiet melder om kokainbruk ned på ungdomsskoletrinn, økt tilgang og normalisering».

Budskapet var klart og tydelig da politi, kommune og det private selskapet Arendal By inviterte til foreldremøte i Arendal for én uke siden:

Det er et økende problem med kokainbruk blant unge, flere har fått hjerteproblemer etter bruk, og politiet opplever at færre sier fra - eller «snitcher».

Arrangementet fikk mediedekning både av statskanalen og Agderposten.

Mange kastet seg inn i diskusjonen da sistnevnte la ut artikkelen på Facebook. Én av dem var Kristina Stenlund Larsen, som har fire barn i alderen 13 til 26 år og er bystyrepolitiker for Helsepartiet i Arendal.

Hun er svært skeptisk til det de fikk presentert:

- Det første vi ble møtt med var at vi skulle bli presentert for fakta, ikke synsing. Men det ble veldig fort presentert tendensiøs statistikk som ble brukt for å begrunne det som helt klart var subjektive meninger og synsing.

Politiet kjenner seg ikke igjen i denne kritikken. Les hele svaret lenger ned i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer