Slakter partiet - får støtte av ledelsen

Boka til Christian Tybring-Gjedde plager ikke Frp-ledelsen. Per Sandberg er tvert om enig i mye.

GODE VENNER:  Frp's nestleder Per Sandberg (t.v.) og partikollega Christian Tybring-Gjedde under partiets landsstyremøte i 2011. Sandberg sier på vegne av partiledelsen at de ikke har noe problem med at Tybring-Gjedde går hardt ut mot egne i sin nye bok. Foto: Krister Sørbø / SCANPIX
GODE VENNER: Frp's nestleder Per Sandberg (t.v.) og partikollega Christian Tybring-Gjedde under partiets landsstyremøte i 2011. Sandberg sier på vegne av partiledelsen at de ikke har noe problem med at Tybring-Gjedde går hardt ut mot egne i sin nye bok. Foto: Krister Sørbø / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fremskrittspartiets ledelse, representert med nestleder Per Sandberg, hevder de ikke har noen problemer med den ramsalte kritikken partifelle Christian Tybring-Gjedde kommer med i sin nye bok.

Som en av Norges mest utskjelte politikere tar Tybring-Gjedde et knallhardt oppgjør med sine kritikere, partikolleger og regjeringen. Han forteller om boka og sin kritikk i dagens utgave av Magasinet (krever Dagbladet pluss).

I boka «Mens orkesteret fortsetter å spille», som lanseres mandag, skriver han at Frp har mistet sin sjel og svikter sine velgere. Partiets innsats i regjeringen får det glatte lag, der barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne slaktes.

Og det er i innvandringspolitikken han mener det største sviket ligger. Bokas tittel er et metafor på forliset av Titanic, der Norge sammenliknes med de rike og selvopptatte gjestene som fortsatte festen om bord til orkestermusikk mens skipet gikk ned.

Støttes av ledelsen Fremskrittspartiets nestleder, Per Sandberg, uttaler seg på vegne av partiet om boka. Han sier han selv ikke har lest den, men at han ser fram til å få en signert utgave av vennen Christian Tybring-Gjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer