Slakter prisbelønt PR-jobb

Tidligere statssekretær Geir Pollestad (Sp) mener de 500 000 kronene Vik kommune betalte til Geelmuyden Kiese, heller burde gått til fyrverkeri.

FRYKTER PR-BLØFF: Geir Pollestad (Sp), som nå møter fast på Stortinget for Rogaland, frykter at ordførere og andre lokalpolitikere skal la seg overbevise om at de er nødt til å hyre inn et PR-byrå for å vinne gehør hos stortingspolitikere eller regjeringen. Foto (Pollestad): Fredrik Varfjell / NTB Scanpix og Geelmuyden Kiese / Esben Johansen.
FRYKTER PR-BLØFF: Geir Pollestad (Sp), som nå møter fast på Stortinget for Rogaland, frykter at ordførere og andre lokalpolitikere skal la seg overbevise om at de er nødt til å hyre inn et PR-byrå for å vinne gehør hos stortingspolitikere eller regjeringen. Foto (Pollestad): Fredrik Varfjell / NTB Scanpix og Geelmuyden Kiese / Esben Johansen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Geelmuyden Kiese kom godt ut av det da PR-bransjen feiret seg selv under onsdagens Gullkorn-arrangement på Ballroom i Oslo Sentrum.

PR-byrået stakk av med flere priser, blant annet gull i åpen klasse for arbeidet med å få Vikafjellstunnelen inn på Nasjonal Transportplan (NTP).

Tidligere statssekretær i Samferdselsdepartementet, Geir Pollestad (Sp), slakter nå PR-jobben - selv om den etterlengtede tunnelen kom inn i planen.

- Som tidligere statssekretær i Samferdselsdepartementet føler jeg meg helt trygg på følgende: GK hadde null betydning for den prioriteringen som ble gjort. Det betyr at innbyggerne i Vik kommune, som har betalt for denne tjenesten, trolig hadde fått mer igjen for pengene om de ble brukt på fyrverkeri, sier han til Dagbladet.

Les også kommentar: En ny maktbransje

Frykter PR-bløff Pollestad, som nå møter fast på Stortinget for Rogaland, frykter at ordførere og andre lokalpolitikere skal la seg overbevise om at de er nødt til å hyre inn et PR-byrå for å vinne gehør hos stortingspolitikere eller regjeringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer