Slakter PST - på PSTs egen side

Arfan Bhatti raser mot det han mener er flere lovbrudd begått av Politiets sikkerhetstjeneste. Og han lover mer.

RASER: Arfan Bhatti har de siste dagene skrevet flere kritiske innlegg på facebooksiden til Politiets sikkerhetstjeneste. Foto: Skjermdump fra Facebook.
RASER: Arfan Bhatti har de siste dagene skrevet flere kritiske innlegg på facebooksiden til Politiets sikkerhetstjeneste. Foto: Skjermdump fra Facebook. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Seint fredag kveld skrev Arfan Q. Bhatti det første innlegget på Politiets sikkerhetstjenestes side på Facebook.

- Er overhodet ikke tilhenger av den inkompetente og falske tjenesten PST, men er tilhenger av å ytre og tenke fritt. Og det skal PST stadig få høre på denne siden, skrev Bhatti.

Og den lovnaden holdt han. I går ettermiddag skrev han ytterligere ni innlegg i løpet av noen timer. I innleggene tar han kraftig til motmæle mot PSTs terroranklager mot ham.- Hva med PST, som har stigmatisert mange uskyldige mennesker i relasjon til meg, bare for å få has på meg og isolere meg. Er ikke det også en form for terrorisme?

NyttigBhatti kommer også med alvorlige anklager mot PST. Informasjonsdirektør Martin Berntsen sjekket siden sist da han gikk fra jobb fredag, og da Dagbladet gjorde ham oppmerksom på innleggene i går, var det det første han hørte om det.

Men informasjonsdirektøren tar innleggene med ro.

- Dette er jo sånn sosiale medier fungerer. Man kan si meningene sine, og man kan diskutere. Det er de sosiale medienes natur, sier Martin Berntsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer