Slakterisjef mistenkt for pølsetyveri

47-åringen er mistenkt for å ha stjålet enorme mengder pølser, spekemat og pålegg fra slakteriet han selv er medeier i. I forrige uke fikk han derfor sparken fra sin egen bedrift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styret i Voss Slakteri AS ga sin bergenske daglige leder sparken på dagen, skriver Bergensavisen. Samtidig ble mannen politianmeldt, og er nå mistenkt for grovt underslag. Ifølge BA skal mannen ha videresolgt tyvegodset i Bergen.

Ifølge styreleder John Grønsberg ble den daglige lederen avslørt av selskapets revisor.

- Det dreier seg om svært omfattende tyverier av varer. Dette har pågått over lengre tid, og det dreier seg derfor om store verdier som vi mistenker er underslått, sier Grønsberg til BA.

Lensmannskontoret på Voss etterforsker saken, og vurderer å be om assistanse fra økonomiavsnittet ved Bergen politidistrikt.

Voss Slakteri AS er siste rest av tradisjonsrike Nils Geitle AS, som la ned virksomheten i 1999. Nå risikerer slakteriet å måtte legge ned, delvis på grunn av det mistenkte underslaget.

- Det vi mener er svært omfattende underslag har satt oss i en posisjon som kan bli svært vanskelig å komme ut av. Det er ikke den eneste grunnen, men det har helt klart medvirket til å svekke oss, sier John Grønsberg til BA.

- Jeg ser dessverre ikke bort fra konkurs. Akkurat nå kan det virke mer nærliggende enn noe annet.