Sarah Palin:

Slaktes etter nytt restaurantbesøk

Den tidligere visepresidentkandidaten Sarah Palin (57) besøkte en restaurant i New York to dager etter at hun testet positivt for covid-19. New York-ordføreren er ikke nådig i sin dom over 57-åringen.

SLAKTES: Den tidligere visepresidentkandidaten Sarah Palin har den siste uka vært i hardt vær. Nå kritiseres hun igjen for å ha besøkt en New York-restaurant etter at hun testet positivt for covid-19. Foto: NTB / AP Photo / Brynn Anderson
SLAKTES: Den tidligere visepresidentkandidaten Sarah Palin har den siste uka vært i hardt vær. Nå kritiseres hun igjen for å ha besøkt en New York-restaurant etter at hun testet positivt for covid-19. Foto: NTB / AP Photo / Brynn Anderson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere visepresidentkandidaten Sarah Palin har den siste uka vært i hardt vær, etter at hun besøkte den kjente italiensk restauranten Elio's i New York - som ofte tiltrekker seg kjendiser - uten å ha vaksinert seg.

Restaurantbesøket var stikk i strid med de lokale coronareglene i New York, som tilsier at man ikke slipper inn på restaurant uten å kunne vise at man er vaksinert.

Daglig leder for restauranten, Luca Guaitolini, sa at de måtte «ha gjort en feil» ved å ikke sjekke coronapasset hennes, men at de undersøkte saken.

Bare to dager etter restaurantbesøket testet hun i tillegg positivt for covid-19.

Nytt besøk

Lite tyder på at den positive coronatesten stopper Palin. Onsdag kveld skal hun nemllig ha besøkt restauranten Elio's nok en gang.

Flere medier, deriblant CNN og The Washington Post, har publisert nye bilder av henne på restauranten. Denne gangen ble hun imidlertid plassert på uteserveringen.

Også daglig leder Luca Guaitolini bekrefter besøket:

- I kveld returnerte Sarah Palin til restauranten for å beklage for bråket rundt hennes tidligere besøk. I henhold til vaksinekravet og for å beskytte de ansatte, plasserte vi henne på uteserveringen, sa han i en uttalelse til NBC News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer