Slange bet mann, mann bet slange - kritisk skadd

- Dette er definitivt en rar hendelse, sier legen.

BET TILBAKE: En indisk mann er kritisk skadd etter at han ble bitt av en slange, og bet den tilbake til døde. Arkivfoto: Gerard Lacz / Rex / NTB Scanpix
BET TILBAKE: En indisk mann er kritisk skadd etter at han ble bitt av en slange, og bet den tilbake til døde. Arkivfoto: Gerard Lacz / Rex / NTB ScanpixVis mer

En indisk mann som søndag ble bitt av en slange, fikk hevnet seg umiddelbart da han bet slangen tilbake, og drepte den, opplyser mannens far.

- En slange bet ham, så han bet slangen tilbake, og tygde den opp i biter, sier faren, Babu Ram, ifølge The Independent.

Kritisk skadd

Det var da Raj Kumar slappet av og drakk øl i hjemmet sitt i Etah i den nordlige delstaten Uttar Pradesh, at slangen kom ålende innpå - og angrep.

Etter den noe usedvanlige reaksjonen fraktet mannens familie ham raskt til sykehus, der tilstanden hans seinere ble betegnet som kritisk.

Ifølge The Independent tok de også med seg slangen, som var tygd opp i biter, for å vise legene hva slags type det var.

BRUTALT: Disse hundene får heltestatus etter at de ofret livene sine for eiernes barn. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

- Definitivt rart

- Dette er definitivt en rar hendelse, sier legen hans, N.P. Singh.

- Folk har kommet inn her med slangebitt før, men jeg har aldri opplevd at noen har gått til angrep tilbake på denne måten, og brakt slangen med seg i biter i en pose, legger han til.

Slangen som bet Kumar, rapporteres å ha vært en rottesnok, som ifølge eksperter vanligvis ikke er giftige.

- Han var full

Kumars far forteller til indiske NDTV at sønnen hans var påvirket av alkohol da hendelsen inntraff - noe som kanskje kan forklare reaksjonen.

- Han var full … han bet slangen og «knuste» den i biter, sier han.

Ifølge den indiske kanalen er mannen overført til et annet sykehus i Etah, hvor han får behandling.

Familien skal ha kremert den aktuelle slangen etter hendelsen.

USA: Et sovende kjærestepar fikk seg en overraskelse da de våknet til lyden av en politimann - og en slange. Video: CNN Vis mer

Ikke første gang

Det er imidlertid ikke første gang en person har bitt fra seg på liknende vis.

Forrige måned omkom en 60 år gammel indisk mann da han ble bitt av en giftig slange i den vestlige delstaten Gujarat. Han evnet også å drepe slangen ved å bruke tennene sine, etter å selv ha blitt bitt av den.

- Parvat Gala Baria befant seg ved en plass der mais ble lastet fra en åker og opp i en lastebil. En slange kom fram - noe som resulterte i at de andre løp vekk fra stedet. Men istedenfor å løpe sto Gala Baria igjen, og hevdet at han hadde fanget slanger før, sa landsbyens leder, ifølge News18.

I det tilfellet omkom begge parter.