Slangemat?

Den kreative biologilæreren ville vise klassen hvordan kvelerslangene spiste tre lodne, myke og søte hundevalper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Matthew Patton, som er biologilærer ved Bluestem High School i Kansas, har to boa constrictorer i et terrarium i klasserommet sitt. Han har flere ganger fôret slangene med rotter, slik at elevene hans kunne se hvordan de spiste.

Men da han dro fram tre nydelige, hjemløse hundevalper, fikk klassen skikkelig hakeslepp.

Patton fikk valpene tirsdag denne uka, fra Dave Harkins som sitter i skolens styre. Harkins driver et senter for avlivning av hunder.

Biologilæreren skulle la de to slangene få seg et kongemåltid noen dager seinere, og elevene skulle se på mens slangene spiste. Men ilsinte telefoner fra en rekke foreldre satte en effektiv stopper for valpe-dietten.

- Svært få mennesker har problemer med å se en rotte bli spist. Men jeg tror ikke han tok med i betraktningen hvor sarte og sensitive noen mennesker er når det gjelder kjæledyr, sier skolens rektor Dale Harper til nyhetstjenesten Ananova.

- Når du skal bruke små, myke valper er det folk som blir dypt bekymret, sier han.

Etter at biologilærerens plan ble stoppet, begynte en kampanje for å få ham sparket fra jobben. Rektor Harper avviser at det er aktuelt.

- Jeg synes han gjør en svært god jobb. Dette er bare et veldig sensitivt område.

Valpene er nå levert tilbake til Dave Harkins, som har lovt å gjøre sitt beste for å finne et hjem til dem.

SULTEN? En boa constrictor går ikke av veien for å spise en liten hundevalp...<br>Illustrasjonsfoto: SCANPIX/AP
MAT? Men det finnes selvfølgelig bedre skjebner enn å ende sitt korte liv i magen på en sulten slange.<br>Illustrasjonsfoto: SCANPIX/AP<P> <br><br><br><br><br><br><br><br>