Slank Smith slåss for milliard-arv

LOS ANGELES (Dagbladet): Den tidligere undertøysmodellen Anna Nicole Smith (32) har lagt om imagen. Det må til når hun i dag møter i retten for å kjempe for å få arve milliardene fra sin avdøde 89 år gamle ektemann, mener hennes rådgivere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når retten settes i kveld norsk tid i Texas, er det en godt forberedt Smith med ny image som er på plass. Det er slett ingen overvektig, sterkt sminket, ruset eks-modell med utringede bluser som såvidt dekker et svulmende brystparti som stiller i Houston Probate Court, vi får se.

-Ny image

Ifølge The New York Post er det tvertimot en slank og flott Smith, eller Marshall som aller helst vil kalle seg, som har fått hjelp av stylist til å velge de rette klærne, som stiller i rettslokalet. Den tidligere Playboy-bunnyen har dessuten fått profesjonell hjelp i forhold til hvordan hun skal prate og oppføre seg.

Dermed er alt klart for et nytt kapittel i den amerikanske rettsfarsen mellom frøken Smith og stesønnen til oljemilliardæren J. Howard Marshall, 61 år gamle E. Pierce Marshall.

Unge Smith hevder at gamle Marshall, som hun først imponerte med toppløs-dans i 1988 og som hun senere i 1994 rakk å gifte seg med ett år før han døde, lovet henne halvparten av hans enorme milliardformue. Stesønnen mener at hun har fått det hun har krav på, deriblant ett hus, en ranch, flere biler og et firma.

- Ingen lykkejeger

- Fru Marshall ønsker rett og slett at hennes manns siste store ønske skal gå i oppfyllelse, nemlig at hun skulle få halvparten av hans formue og dermed være økonomisk sikret, sier hennes advokat, Tom Cunningham. Han benekter at hun utnyttet den gamle rike mannen for å få tak i pengene hans.

- Hun er ingen lykkejeger. Ekteskapet mellom de to var reelt på alle måter, framholder han overfor Reuters.

Helt siden oljemilliardæren døde for fem år siden, 89 år gammel, har Smith kjempet om arven hun hevder hun har krav på. Problemet hennes er at hun ikke er nevnt i hans testamente.

- Hun har krav på halvparten av det han tjente mens de var gift. Verken mer eller mindre, mener advokatene til stesønnen.

<B>NY IMAGE:</B> Anna Nicole Smith har lagt om imagen når hun i kveld norsk tid stiller i retten i Texas.
<B>KORTVARIG LYKKE:</B> - Han elsket meg, og jeg elsket ham, sier Smith om forholdet til mangemilliardæren J. Howard Marshall (89).