Politiet med heltedåd:

Slapp spedbarn fra bygning

Jersey City politidistrikt ble møtt av en mildt sagt skremmende situasjon lørdag morgen.

REDDET: Politibetjent Eduardo Matute i Jersey City-polidistrikt reddet livet til en én måneder gammel baby lørdag. Foto: @JerseyCity
REDDET: Politibetjent Eduardo Matute i Jersey City-polidistrikt reddet livet til en én måneder gammel baby lørdag. Foto: @JerseyCity Vis mer
Publisert

En politibetjent reddet livet til en én måned gammel baby som ble kastet fra en balkong i andre etasje i Jersey City i delstaten New Jersey lørdag morgen, ifølge amerikanske myndigheter.

- Politiet i Jersey City rykket ut etter en melding om et barn i fare, og møtte en mann som truet med å kaste et spedbarn fra andre etasje i en bygning, skriver ordfører Steven Fulop på Instagram.

-TAKK: Ordføreren i Jersey City takker politiet for lørdagens redningsaksjon på Instagram. Foto: Instagram
-TAKK: Ordføreren i Jersey City takker politiet for lørdagens redningsaksjon på Instagram. Foto: Instagram Vis mer

- Politiet prøvde å forhandle med mannen, men til slutt kastet han den én måneder gamle babyen fra andre etasje, skriver ordføreren videre.

Politibetjent Eduardo Matute tok imot babyen - som ikke ble fysisk skadd - skriver påtalemyndigheten i Hudson County på Twitter.

De roser også handlingen og heltemotet til politibetjent Joseph Casey og kaptein Michael McKerry i forbindelse med hendelsen.

- Mannen ble arrestert, og etterforskningen pågår, sier talsperson Kimberly Wallace-Scalcione, ifølge CNN.

Hun forteller at mannen er siktet for drapsforsøk, grov vold og for å ha satt et barns liv i fare.

- Babyen ble tatt med til et lokalt sykehus som et føre-var-tiltak, og ble seinere skrevet ut, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer