Slår til mot «dekkleiligheter» i Lime-saken

Politiet aksjonerer i dag mot flere boliger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet på Romerike vurderer i ettermiddag hvem av de pågrepne som skal fremstilles for varetektsfengsling etter den enorme Lime-aksjonen i går.

18 personer ble pågrepet på en rekke adresser. Ti personer siktet for menneskehandel, fir personer er siktet for grovt heleri og fire personer for grovt bedrageri. Det ble gjort ransakinger i en rekke hjem, butikk-kontorer, Lime-butikker og i et advokatkontor.

- Jeg kan bekrefte at flere vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen. Hvor mange er litt tidlig å si, det kommer blant annet på avhør. Men vi vurderer å varetektsfengsle personer fra de ulike siktelsesgrunnlagene, sier påtaleleder Åsmund Yli i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Jakter personer Samtidig bekrefter han overfor Dagbladet at aksjonen, som bærer kodenavnet «Operasjon Mile» fortsetter i dag. Politiet aksjonerer  også i dag i både forretningslokaler og boliger, men er tilbakeholdne med å fortelle hvor de slår til.

- Vi ønsker blant annet å komme i kontakt med flere personer. Vi utelukker ikke flere pågripelser og ransakinger, sier Yli, uten at han ønsker å gå i detalj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer