Slår tilbake mot anklagene og utfordrer til debatt

Lederen av Oslo Freedom Forum, Thor Halvorssen, troppet opp i Dagbladets redaksjon og utfordret samfunnsdebattant og fredsforsker til debatt.

UTFORDRER KRITIKERNE: Thor Halvorssen troppet i går kveld opp i Dagbladets redaksjon etter at avisa ringte ham og spurte hvorfor han ikke stiller opp i radiodebatt i NRK om anklagene fra Manifest Analyse, som i en rapport og video hevder at tre latinamerikanske talere på konferansen har vært involvert i eller aktivt støttet militærkupp. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen / Dagbladet
UTFORDRER KRITIKERNE: Thor Halvorssen troppet i går kveld opp i Dagbladets redaksjon etter at avisa ringte ham og spurte hvorfor han ikke stiller opp i radiodebatt i NRK om anklagene fra Manifest Analyse, som i en rapport og video hevder at tre latinamerikanske talere på konferansen har vært involvert i eller aktivt støttet militærkupp. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Jeg er overhodet ikke i mot å delta i debatt. Men jeg kan ikke avbryte konferansen for å gjøre det, sier leder i Oslo Freedom Forum, Thor Halvorssen, til Dagbladet.

Han troppet i går kveld opp i Dagbladets redaksjon etter at avisa ringte ham og spurte hvorfor han ikke stiller opp i radiodebatt i NRK, om anklagene fra Manifest Analyse, som i en rapport og video hevder at tre latinamerikanske talere på konferansen har vært involvert i eller aktivt støttet militærkupp.

- Seriøs konferanse- Jeg spiller ikke spill. Dette er en svært seriøs konferanse for voksne mennesker. Dette er ikke en barnslig lek for en washed-up ex-youth-communist som er ute etter å sabotere. Det er ikke det vi driver med, Halvorssen.

- Jeg kan ikke droppe konferansen for å delta i en debatt som jeg ser på som en avledning, sier han og understreker at han med glede stiller opp i debatt når konferansen avsluttes fredag.

Han mener Dagbladets artikkel hadde som mål å manipulere og angripe konferansen politisk.

- Jeg inviterer herved Magnus og Wenche til offentlig debatt på Christiania-teateret. Vi skal splitte kostnadene og det skal velges en nøytral moderator.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer