Slår tilbake mot Siv Jensen: - Fryktkultur

Leder Geir Ugland Jacobsen i Oslo Frp mener det har blåst opp en storm i et vannglass etter at han åpnet opp for å vrake partileder Siv Jensen fra Stortinget.

PATRIOT: Geir Ugland Jacobsen ønsker å spisse Fremskrittspartiets profil til å bli mer patriotisk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PATRIOT: Geir Ugland Jacobsen ønsker å spisse Fremskrittspartiets profil til å bli mer patriotisk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette er blitt storm i et vannglass. Det var egentlig et fromt ønske fra meg om å ha valgmuligheter i de valgene som skal gjøres i partiet framover. Jeg syns kanskje at vi fortjener flere kandidater til partiledervervet. Det er rett og slett det demokratiske genet mitt som slår inn, sier Oslo Frp-leder Geir Ugland Jacobsen til Dagbladet.

Det har stormet rundt Oslo-partiet siden Ugland Jacobsen i et intervju med Finansavisen åpnet opp for å vrake partileder Siv Jensen fra Stortinget.

- Tybring-Gjedde er selvskreven til Stortinget. Jeg er usikker på Siv. Jeg blir veldig glad hvis Carl kommer med. Nominasjonen kan slå alle veier, sa Ugland-Jacobsen om dagens partileder og førstekandidat i Oslo Siv Jensen, andrekandidat Christian Tybring-Gjedde og partigründer Carl I. Hagen.

Ugland Jacobsen ble valgt til ny leder av Oslo Frp i vinter etter å ha fått gjennomslag på fylkesårsmøtet - mot Siv Jensens stemme - å gjøre Norge til et patriotisk fyrtårn.

Siv-refs

Det er både ønsket om å endre - eller spisse - Frp's profil nasjonalt og åpningen for å vrake Siv Jensen som provoserer i partiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer