Slår tilbake

Michael Jacksons advokater har fått nok av lykkejegere og luringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Krigen om sannheten er i full gang. I går kom det fram at foreldrene til gutten som hevder seg misbrukt av Michael Jackson kan ha et sterkt økonomisk motiv for å fremme anklagene. Guttens far skal gjentatte ganger ha mishandlet familiemedlemmer og moren har et narkotikaproblem. De som ikke forstår at det dreier seg om penger, lever i sitt eget «Neverland», hevder Jacksons advokat Mark Geragos.

- Dette er ikke et lotteri. Dette er denne mannens liv, dette er familien hans sitt liv, og dette er uforskammede beskyldninger, tordner Mark Geragos. Han varsler full krig mot alle som forsøker å tjene penger på superstjernen.

Filmet på fly

Jackson og advokatene hans leide et privat fly da popkongen skulle møte til fengsling forrige uke. Nå hevdes det at utro tjenere filmet samtalene mellom Jackson og ledsagerne og har forsøkt å selge to videotaper fra flyturen. Det har fått Jacksons menn til å finne fram det grovkalibrete skytset. Nå saksøker de selskapet XtraJet, og truer med å flå alle som har hatt med saken å gjøre.

- Michael Jackson vil ikke lenger finne seg i flere sjofle anklager, raser Geragos. Han fikk rettens medhold i at selskapet ikke fikk selge eventuelle opptak fra flyturen.

Selskapet benekter at de har filmet Jackson og avviser anklagene som latterlige. Popkongen risikerer åtte års fengsel for hvert av anklagepunktene dersom han blir kjent skyldig.

STØTTE: Michael Jackson får støtte av Elizabeth Taylor.