SLÅSS: Seks personer er skadd etter et slagsmål ved et hindutempel på Ammerud i Oslo. Foto: DAGBLADET-TIPSER
SLÅSS: Seks personer er skadd etter et slagsmål ved et hindutempel på Ammerud i Oslo. Foto: DAGBLADET-TIPSERVis mer

Slåss med kniv og balltre på hindufestival i Oslo

En person kjørt til sykehus med hodeskader, trolig fra knivstikking, melder politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Seks personer er skadd i et slagsmål med kniv og balltre på en hindufestival på Ammerud i Oslo i 11.30-tida. Tre menn er pågrepet av politiet.

Operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt sier til Dagbladet at det er tre fornærmede og tre personer som blir tatt hånd om av politiet.

Knivskader - En person er fraktet til Ullevål sykehus med knivskader i hodet. De andre er på legevakta for å bli behandlet for flere skader. De tre som er pågrepet er også på legevakta. Etterpå vil de bli kjørt til arresten, sier Belle.

Vitner forteller til Dagbladet at slagsmålet skal ha startet etter en konflikt om retten til å parkere en bil på parkeringsplassen ved  den store hindutempelfestivalen som arrangeres på Ammerud. Arrangørene sier at det er omlag 3000 personer fra Sri Lanka som deltar på festivalen.
 
Shanthi Anfinnsen (26) kom til stedet rett etter at slåsskampen hadde tatt slutt.

SLÅSSKAMP: På denne parkeringsplassen utenfor Norsk Hindu kultursenter på Ammerud fant knivslagsmålet sted. Foto: Christine Spersrud Haug
SLÅSSKAMP: På denne parkeringsplassen utenfor Norsk Hindu kultursenter på Ammerud fant knivslagsmålet sted. Foto: Christine Spersrud Haug Vis mer

- Politi med hunder var der. De skal ha kranglet om parkering av en veteranbil. Det skal ha vært kniv involvert i slåsskampen, sier hun.

Alle de invoverte i slåsskampen er menn fra Sri Lanka.

- Har kontroll - Vi har kontroll på dette nå. Politiet har trukket seg tilbake fra festivalen og festen fortsetter i rolige former, sier operasjonsleder Finn Belle.

Han sier det har vært uroligheter på festivaler tidligere, men vet ikke om det var den samme hindutempelfestivalen.

VITNE: Shanthi Anfinnsen (26) sier at slåsskampen skal ha startet etter at noen kranglet om parkering av en veteranbil. Hun ankom stedet rett etterpå. Foto: Christine Spersrud Haug
VITNE: Shanthi Anfinnsen (26) sier at slåsskampen skal ha startet etter at noen kranglet om parkering av en veteranbil. Hun ankom stedet rett etterpå. Foto: Christine Spersrud Haug Vis mer

Politiet fikk melding om slåssingen klokken 11.30.
 
Har du tips eller bilder? Ta kontakt med oss mms/sms 2400, tlf. 24 00 00 00 eller epost 2400@db.no.

STOR FESTIVAL: Flere tusen deltok på tempelfestivalen i dag. Foto: Christine Spersrud Haug.
STOR FESTIVAL: Flere tusen deltok på tempelfestivalen i dag. Foto: Christine Spersrud Haug. Vis mer