Slåsskamp stanset danskebåten

Stena Saga-båten fra Fredrikshavn til Oslo ble i går forsinket en og en halv time på grunn av en durabelig slåsskamp mellom to norske gjenger. 11 ble arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under oppholdet i Fredrikshavn braket to grupper med nordmenn sammen. Vel tilbake om bord i båten oppdages det at en av slåsskjempene blør fra ryggen. Båten legger til kai igjen, og ettersom det var mistanke om knivstikking arresterer likesågodt politiet hele bunten, totalt 11 personer.

Sterkt forsinket legger båten ut igjen og går mot Oslo, der den la til kai i går kveld en og en halv time seinere enn vanlig.

- Det var ingen dramatisk forsinkelse. To damer som skulle til Trondheim mistet flyet sitt, men vi hjalp de å kjøpe nye billetter, sier direktør Stein Wettergren til Dagbladet.no.

Fyllesalgsmål

Imens etterforsket dansk politi den påståtte knivstikkingen. Såret viste seg etterhvert å ha skyldtes at «offeret» under slåsskampen falt i gata og skar seg i ryggen på noe skarpt, antageligvis en knust ølflaske.

- De var ikke edru, sier visekommisær Norman Andersen ved politiet i Fredrikshavn til Dagbladet.no.

Har dere mye problemer med fulle nordmenn?

- Nei, de er hverken bedre eller verre enn dansker. Men når de super ned hele veien, og fortsetter når de kommer i land kan det bli for mye for enkelte.

Saken vil ikke få noen rettslige etterspill, og sistemann ble løslatt ved 18-tiden i går kveld.