Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slåsskamper og bråk i Oslo

En mindreårig ble banket med golfkølle av flere personer i Oslo natt til lørdag. En annen person fikk en flaske kastet i ansiktet under et arrangement.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Tidligere i natt var det et slagsmål hvor en person ble slått med en golfkølle av flere andre personer. Patruljer har vært i søk og har pågrepet til sammen fem personer mistenkt for dette, meldte politiet på Twitter.

- Vi fikk melding om hendelsen klokken 1.45 i natt. Det var flere menn i 20-årene som hadde banket en mindreårig. Det kan virke som det er en relasjon mellom dem, sier operasjonsleder Marita Aune til NTB.

Fornærmede fikk flere blåmerker på kroppen, men er kun lettere skadd etter hendelsen på Søndre Nordstrand.

Flaske i ansiktet

I forbindelse med skifestivalen i Holmenkollen søndag, hadde flere personer slått opp telt for å overnatte på Frognerseteren. Hit måtte politiet rykke ut etter meldinger om bråk klokken 2.30.

- En mann som jobbet der fikk kastet en flaske i ansiktet. Mistenkte, en mann i 30-årene, var hissig og politiet måtte slåss mot ham. Han ble pågrepet og anmeldt for kroppsskade og vold mot politiet, sier Aune. Fornærmede måtte sy et kutt i ansiktet og fikk brillene knust.

Rispet med kniv

Også i Larvik måtte politiet rykke ut til en slåsskamp ved Quality hotell Grand Farris natt til lørdag.

- En person er blitt rispet med kniv ved øret, og har fått et kutt. Kjørt til legevakt, opplyste de på Twitter.

Politiet pågrep to personer i 30-årene og tok beslag i to kniver.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!