- Slått av nazist - skremmes av nazistøtte

En kvinne skal ha blitt dyttet, slått og truet av en nynazist i Kristiansund forrige søndag. Mistenkte har en helt annen versjon av hendelsen.

VOLDELIG: Dette skal være gjerningsmannen, som er et aktivt medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen. Foto: Filter Nyheter
VOLDELIG: Dette skal være gjerningsmannen, som er et aktivt medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen. Foto: Filter Nyheter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne saken ble først publisert 6. august og er 21. august oppdatert med den mistenkte mannen sin versjon av hendelsen. Søndag for en drøy uke siden skal en 26 år gammel mann, som skal være et aktivt medlem av den selverklært nazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM), ha vært involvert i en voldshendelse i Kristiansund.

Det skriver Filter Nyheter, som omtalte saken først.

Den fornærmede kvinnen satt og ventet i et busskur på Rådhusplassen i Kristiansund. Onkelen hennes skulle hente henne etter en tur i byen.

- Han hadde flyers som jeg hadde sett i byen tidligere på dagen. Jeg hadde lest over den og skjønte hva det var. Det var også en eldre mann i busskuret, og mannen gikk bort til ham først. Da han kom bort til meg hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle si at jeg ikke ville ha slik rasistisk dritt, sier kvinnen til Dagbladet

Så eskalerte det raskt.

- Det gikk fra null til hundre. Han tok tak i meg og dyttet meg over den eldre mannen, og alt skjedde veldig fort. Han ropte «din feministiske fitte» og slo meg i hodet - med flat hånd - slik at jeg falt og ropte høyt etter hjelp, hevder hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer