Slått helseløs med balltre

SANDNES (Dagbladet): En 19 år gammel mann svever mellom liv og død etter at han ble slått knallhardt i hodet med ei baseballkølle natt til i går. Voldshandlingen skjedde på et befolket offentlig sted, midt i Sandnes, men ingen så hva som skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld hadde tenåringen svevd mellom liv og død i 20 timer på Sentralsjukehuset i Rogaland. Tilstanden hans var fortsatt kritisk og ustabil da Dagbladet gikk i trykken.

Etter ett døgns etterforskning er saken et mysterium også for politiet. Seint i går kveld sto de helt uten spor etter gjerningsmannen.

Et vitne skal ha hørt et høyt knall da kølla traff offerets hode. Men den mest interessante observasjonen er av en mann som ble sett forlate stedet med et balltre gjemt under jakka. Mannen skal ha vært i følge med en annen person.

- Det kan være én, og det kan være flere gjerningsmenn. Vi vet ikke ennå. Etterforskerne har avhørt rundt åtte personer. Vi er veldig interesserte i å komme i kontakt med andre vitner som kan klarlegge hva som skjedde eller gi en beskrivelse av gjerningsmannen, sier jourhavende jurist, Kristin Nord-Varhaug, til Dagbladet.

19-åringen ble overfalt i passasjen mellom NSBs billettkontor og venterommet på rutebilstasjonen, populært kalt Ruten, i Sandnes. Det brutale angrepet skjedde i 03-tida natt til i går, et tidspunkt hvor det er en del folk ute.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer