- Slått i hjel av gjengmedlemmer som jaktet på sønnen

Fire menn tiltalt for drapet på Mohammad Arshad (52) på Manglerud i Oslo. - Uforståelig, sier familiens advokat.

TILTALT: (f.v. øverst) Aamer Asghar, Mohammad Adris Shafi, Asim Sharif og Adil Boujedain er alle tiltalt for forsettlig drap etter det blodige overfallet på 52-åringen Mohammad Arshad på Manglerud i fjor. Foto: POLITIET / DANIEL LAABAK
TILTALT: (f.v. øverst) Aamer Asghar, Mohammad Adris Shafi, Asim Sharif og Adil Boujedain er alle tiltalt for forsettlig drap etter det blodige overfallet på 52-åringen Mohammad Arshad på Manglerud i fjor. Foto: POLITIET / DANIEL LAABAK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fire menn fra gjengmiljøene i Oslo er nå tiltalt for forsettlig drap, etter at den høyt respekterte restauranteieren Mohammad Arshad (52) ble slått i hjel like ved sitt eget hjem på Manglerud i 00.20-tida natt til 28. september i fjor.

- Selv etter at etterforskningen er ferdig fremstår drapet som brutalt og uforståelig, sier de pårørendes bistandsadvokat, Vibeke Knapstad, til Dagbladet.

Tre av de tiltalte sitter i dag varetektsfengslet mens én, 29 år gamle Aamer Asghar, er etterlyst og på rømmen i Pakistan.

Ifølge tiltalen var det Mohammad Adris Shafi (31), Aamer Asghar (29) og Asim Sharif (28) som utstyrte seg med slagvåpen og pepperspray og sto for selve voldsutøvelsen.

«(...) etter forutgående avtale om voldsutøvelse og/eller i felleskap, angrep de Mohammad Arshad bakfra og drepte ham. Arshad ble sprayet med pepperspray, slått gjentatte ganger bl.a. i hodet med et økseskaft og/eller fastnøkkel», heter det i tiltalen mot tre av mennene.

Offeret ble funnet blodig og livløs i gata av en tilfeldig forbipasserende, etter at gjerningsmennene hadde stukket av. 52-åringen døde en drøy halvtime senere på sykehus av hodeskadene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer