Slått i hjel i kjelleren

RAKKESTAD (Dagbladet): Den pensjonerte industriarbeideren Einar Johannes Bodal (82) ble funnet drept i en blodpøl i kjelleren. 82-åringen hadde store hodeskader etter massiv stump vold. Gjerningsmannen må ha vært ute etter penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KRIPOS-teknikerne jobbet i hele går i kjelleren, og har ennå ikke rukket å saumfare øvrige rom i den grønne toetasjes eneboligen i Rakkestad sentrum. Etterforskerne vet derfor ikke om det er stjålet penger eller andre verdigjenstander fra huset. Men ingenting tyder på at drapsmannen har hatt dårlig tid, han har hatt god anledning til å gå fra rom til rom.

- Vi har få spor å gå etter. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Bodal døde som følge av stump vold, sier politiadvokat Thor Bernhard Klepper ved Sarpsborg politidistrikt til Dagbladet.

Kjellerdøra

En nabo fant Einar Johannes Bodal drept onsdag ettermiddag. Naboen som pleide nær kontakt med den 82 år gamle ungkaren, hadde ikke registrert livstegn fra Bodal onsdag. Da han fikk se at kjellerdøra sto åpen, ante han uråd. Han gikk inn i kjelleren, hvor fant han naboen liggende død, med flere sårmerker på kroppen og i hodet.

Etter det Dagbladet forstår, var hodeskadene så store at det er grunn til å anta at slagvåpenet kan ha vært en stor skiftenøkkel, en hammer eller et annet slagvåpen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer