- Slått med kubein og truet av tre menn i egen leilighet

Kjente ikke gjerningsmennene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet rykket i ettermiddag ut på melding om at en mann var truet og slått i sin leilighet på Torsov i Oslo.

- Fornærmede har forklart at tre personer tok seg inn i leiligheten hans i Marcus Thranes gate. Han skal ha blitt slått med et kubein og skal også ha blitt truet med et håndvåpen, opplyser operasjonsleder Britt Børve.

De tre mennene var ukjente for offeret, og motivet for truslene er foreløpig uklare.

- Vi har søkt gjennom hele bygården, uten å finne noen. Det er tegn på at de har brutt seg inn i leiligheten, men vi har ikke opplysninger om at de har tatt med seg noe, sier Børve.

Mannen, som er i 20-årene, er ikke alvorlig skadd.

- Han er kjørt til legevakta, men har bare mindre skader, ifølge Børve.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 18.

Gjerningsmennene skal ha vært mellom 18-20 år gamle. Med unntak av offeret var det ingen vitner til volden, og utover dette har politiet foreløpig ikke noe signalement på de tre.

-SLÅTT OG TRUET: Tre menn brøt seg inn i en leilighet i Marcus Thranes gate i ettermiddag. Mannen som bodde der ble slått og truet. Foto: Arnhild Aass Kristiansen
-SLÅTT OG TRUET: Tre menn brøt seg inn i en leilighet i Marcus Thranes gate i ettermiddag. Mannen som bodde der ble slått og truet. Foto: Arnhild Aass Kristiansen Vis mer