Slått ned og ranet av jentegjeng

Vold på åpen gate i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om saken, ring politiet på 02800 eller Etterlyst på 04275.(Dagbladet.no): Lørdag 27. oktober, rett før midnatt, er en 22 år gammel kvinne på vei hjem fra Trondheims-filialen av utestedet Tiger Tiger. I Fjordgata, midt i trønderhovedstadens sentrum, støter hun på en gjeng med minst seks jenter i 16/17-årsalderen.

Idet hun passerer, blir hun ifølge politiforklaringen plutselig og helt umotivert slått ned av en av jentene. Etter dette husker hun ikke mer før en politipatrulje finner henne utenfor en leilighet og kjører henne til sykehus.

Jakka og veska med visittkort og 450 kroner i kontanter er borte - et minimalt utbytte.

- Fjordgata er på en vanlig lørdagskveld på det tidspunktet full av folk, det ligger flere utesteder i området, forklarer politibetjent Jan Erik Mihle ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Etterlyst på Viasat 4.

Volden i Trondheim blir grovere og mer hyppig, ifølge Adresseavisen; fra i fjor til i år har antallet voldsepisoder økt med 25 prosent. Gjerningspersonene er ofte unge mennesker under 18 år.

- Trondheim har vært kjent for å være den store byen som likevel var liten og koselig. Disse tendensene vi ser, spesielt blant ungdom, bør bekjempes, slik at det kan fortsette å være slik, sier Maria S. Fjellstad, leder for Studentsamskipnaden i Trondheim (SiT), til Etterlyst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer