Slått ned og voldtatt av ung raner

Slått ned bakfra med 15 minutters mellomrom i Tronheim. Den ene kvinnen skal ha blitt voldtatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no/NTB): To kvinner ble tidlig søndag morgen slått ned bakfra med 15 minutters mellomrom av en raner i Trondheim sentrum.

- Klokka 5.20 fikk vi melding om at en kvinne var blitt slått ned bakfra av en mann som kom på sykkel i Fjordgata i sentrum av byen. Hun ble fraranet mobiltelefon, veske og noen andre eiendeler, opplyser operasjonsleder Anlaug Oseid i Sør-Trøndelag politidistrikt til nyhetsbyrået NTB.

Voldtekt
Kvinnen som ble ranet i Fjordgata skal i tillegg ha blitt voldtatt, skriver Adresseavisen.

 

- Vi vet ennå ikke hvorvidt det dreier seg om samme gjerningsmann eller om det er snakk om to ulike gjerningsmenn. Hendelsene etterforskes ihvertfall separat, sier vaktsjef ved Kriminalvakta i Trondheim, Solfrid Lægdheim til adressa.no. 


Syklet bort med veska
15 minutter senere fikk politiet melding om et nytt ran.

- Det var en 20 år gammel kvinne som var blitt slått ned bakfra av en mann som kom på sykkel. Det skjedde på Blomsterbrua som går fra politihuset og over til Solsiden i Trondheim sentrum. Gjerningsmannen syklet bort etter å ha tatt veska hennes, sier Oseid til NTB.

Politiet antar det er samme person som står bak de to ranene. Ingen av ofrene klarte å gi noen beskrivelse av gjerningsmannen.

- Kvinnene ble ikke påført fysiske skader, sier Oseid.

Et par vitner meldte seg i begge sakene, men heller ikke de klarte å gi noen god beskrivelse av den syklende raneren. Politiet sjekket også opptak fra kameraer i området, men hadde søndag formiddag ikke funnet noe av interesse.


(Dagbladet/NTB)