- Slått ned og voldtatt på vei til skolen

Jente elev på videregående, full politietterforskning i Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var faren til jenta som i går ettermiddag kontaktet politiet og fortalte om det angivelig svært brutale overfallet. Ifølge jenta, som går på videregående skole i en kommune i Nord-Trøndelag, ble hun slått ned og voldtatt på vei til skolen samme morgen.

Hun hadde tydelige merker på kroppen, noe hun først hadde bortforklart som fallskader. Gråtkvalt hadde hun etterhvert fortalt faren om det svært alvorlige overfallet. 

Hun ble sendt til voldtektsavdelinga ved St. Olavs hospital i Trondheim, og politiet har satt i gang full etterforskning.

Det lokale lensmannskontoret har i dag avhørt vitner, og arbeider med å kartlegge bakgrunnen for den alvorlige anmeldelsen. Politiet har foreløpig lite informasjon i saken.

- På grunn av etterforskningen kan vi ikke gi flere opplysninger nå, sier lensmannen i kommunen til Dagbladet.no.

Han beskriver hendelsen som alvorlig, men politiet har foreløpig ikke gått ut med åsted eller eventuelt signalement på gjerningsmannen.

- Vi ser meget alvorlig på en slik sak. Det er jo et helt forferdelig overgrep når ei ung jente blir overfalt, sier lensmannen.

Det aktuelle lensmannskontoret opplyser til Adressa.no at det har vært flere anmeldelser av voldtekt i distriktet den siste tida, men utdyper ikke hvorvidt de tidligere sakene kobles til den angivelig voldtekten i går.