Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slått ned på åpen gate, og ranet av vitnene. Så kommer gjerningsmennene tilbake

37-åringen ligger fremdeles bevisstløs på sykehus.

VOLD: En 37 år gammel mann blir slått ned på gaten i New York av to menn. De forlater åstedet, men kommer tilbake. Video: New York-politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 37 år gammel mann ble slått rett ned på åpen gate i Bronx i New York tidligere denne måneden. To menn kom bort til ham, og utfra videoen ser det ut til at slaget er helt uprovosert.

Mannen går i bakken og mister bevisstheten, men verken de to mennene eller de forbipasserende gjør noen mine til å hjelpe ham.

I stedet skal han ifølge Fox News ha blitt ranet, og etter et par minutter kom gjerningspersonene tilbake til åstedet for å ta bildet av den fornærmede som fremdeles var bevisstløs.

Kritisk

Overvåkningskameraer fanget hele seansen, og man kan også se hvordan de to mennene forlater stedet mens de tilsynelatende er i godt humør.

Ifølge politiet skal den 37 år gamle mannen ha pådratt seg et brudd på hodeskallen, og han ble etter hvert fraktet til St. Barnabas-sykehuset i kritisk, men stabil tilstand. Han er fremdeles ikke ved bevissthet, og har ikke snakket med politiet.

Den ene av de to gjerningsmennene, en latinamerikansk mann på 22 år, er pågrepet av politiet. Den andre er fremdeles på frifot. Det skriver NBC.

- Sjokkerende

37-åringens bror, Caesar Zuniga, uttrykker vantro overfor ABC.

- Det er ikke greit. Han ligger bare der, og de raner ham. Det er ikke greit.

Nabolaget blir av de som bor der beskrevet som røft, men Marilyn Peguero sier at ting som dette likevel ikke er vanlig kost.

- Jeg har bodd i dette nabolaget i 40 år, og det er sjokkerende å høre om ting som dette, sier hun.