Slått ned utenfor «Hotel Cæsar»

Skuespiller Karl Sundby (51) - pikkoloen Åge Nygaard i tv-såpen «Hotel Cæsar» - ble brutalt slått ned foran Oslo tinghus natt til i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sundby ble bragt i ambulanse til Ullevål universitetssykehus med skader i ansiktet etter det blodige slagsmålet, som skjedde like ved bygningen som i såpeserien framstilles som «Hotel Cæsar».

- Jeg har sydd et par sting i kjeften og et par utenpå, men dette takler jeg veldig bra. Jeg har ikke fått noen skader i nakke eller hode, sier Sundby til Dagbladet.

Var full

Sundby hadde vært ute på byen med samboeren da han kom i tumulter med to fremmede menn etter stengetid.

- Dette er relativt selvforskyldt. De var idioter på byen, og det var jeg også. Hadde det ikke vært for at jeg var så full, så skulle jeg nok ha slått bedre fra meg, sier Sundby, som ikke vil forfølge saken. 51-åringen sier at det ikke er første gang han har vært i slåsskamp på byen.

- Jeg er oppvokst i disse gatene, og innimellom blir det litt rabalder, sier Sundby, som roser mottaket på universitetssykehuset.

- De var helt supre, og ga meg veldig god behandling. Det var som å være på luksushotell, nesten bedre enn «Hotel Cæsar».

Ulike forklaringer

Ifølge vitner Dagbladet har snakket med skal ikke Sundby ha provosert de to som slo ham ned.

- Vi så to folk som bare gikk bort og smelte ham rett ned. Så forsvant de rundt et hjørne. Det hele skjedde tilsynelatende uten foranledning, sier et vitne.

Oslo politidistrikt har ikke full oversikt over hendelsesforløpet:

- Vi får forskjellige forklaringer ut ifra hvem vi snakker med. Det har vært mye folk her i det aktuelle tidsrommet, og det er mulig at det har vært en foranledning. Vi har fått brukbare signalementer fra vitner på stedet, opplyser operativ uteleder Geir Kristiansen.

Ingen er foreløpig pågrepet.

PIKKOLO: Karl Sundby (51), slik vi kjenner ham sompikkoloen Åge Nygaard i tv-såpen «Hotel Cæsar»
BLODIG: Det var like utenfor Oslo tinghus - nabogården til bygningen som framstilles som «Hotel Cæsar» i såpeserien på TV2 - at skuespiller Karl Sundby ble slått ned.
b> FLERE VITNER: Ifølge vitner Dagbladet har snakket med skal ikke «Hotel Cæsar»-skuespiller Karl Sundby ha gjort noe spesielt for å provosere de to fremmende mennene som banket ham opp natt til søndag. - Det hele skjedde tilsynelatende uten foranledning, sier et vitne til Dagbladet.