Slave for en dag

Det australske parlamentsmedlemmet Barry Haase gikk for under 5000 kroner på en veldedighetsauksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til daglig er Barry Haase parlamentsmedlem for det liberale partiet i Australia. Men etter en veldedighetsauksjon i Rotary-regi kan han se fram til en dag i en helt annen bransje. Bordellmamma Mary-Anne Kenworthy fikk tilslaget på politikeren for 1000 australske dollar for en dags arbeide. Temaet for auksjonen var «slave for en dag», men det er ennå ikke helt klart hvilke arbeidsoppgaver som blir Haase til del på det kjente bordellet i Perth.

Tidligere i år nådde Kenworthy avisforsidene etter at hun stengte ett av etablissementene sine for å gi sine ansatte litt fri. Kvinnene var helt utslitt etter lang tids tjenestegjøring for amerikanske soldater, som søkte atspredelse etter krigen mot terror, skriver Aftonbladet.

Haase tok sin nye jobb med fatning.

- Det er ganske eggende for fantasien å tenke at jeg skal være slave for en dag hos Kenworthy, men jeg tror ikke jeg behøver å ta tjenesteplikten altfor alvorlig, sier Haase ifølge avisa.

Madammen har ikke bestemt seg ennå.

- Kanskje jeg lar ham gjøre reint i bordellet, kun iført blondeforkle eller kanskje jeg lærer ham noen massasjetriks, funderer hun.