Joe Biden:

«Sleepy Joe» fanget på kamera

Trump ga ham kallenavnet «sleepy Joe» under valgkampen. Nå får en video av en døsig Joe Biden mye oppmerksomhet.

Zzzz: Under FNs klimatoppmøte COP26 i Glasgow, kunne det se ut som om president Joe Biden slet med å holde øynene åpne. Video: Washington Post Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han brukte grepet som et retorisk våpen, og når USAs forhenværende president Donald Trump først traff, kunne han gjøre stor skade.

Oftere enn ikke bommet han, men nå kan det se ut som om Trump omsider kan ha fått rett om mannen som slo ham i fjorårets presidentvalg.

For under åpningen av det internasjonale klimatoppmøtet COP26 i Glasgow i dag, ble Joe Biden fanget av kameraene i en heller døsig situasjon.

Ble kalt «Sleepy Joe»

Trump var ikke nådig med USAs nåværende president Biden under valgkampen. Han anklaget ham i bunn og grunn for å være dement og kalte Biden for «Sleepy Joe».

Og det er nettopp dette kallenavnet som Biden nå ser ut til å ha levd opp til.

Nå får en video av Biden som ser ut til å nettopp døse av under en av mange taler på COP26, mye oppmerksomhet.

Hviler øynene

Videoen, publisert av Washington Post-journalisten Zach Purser Brown, har på kort tid fått mange hundre tusen avspillinger på Twitter.

Der er den også delt flere tusen ganger.

I videoen ser man en amerikansk president som ikke akkurat er trollbundet av taleren, og som i over 20 sekunder hviler øynene mens han har armene i kors.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.