Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slept bevisstløs inn i fly

Kvinne (24) nær kvalt av eget skjerf på Flesland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Redningsmannskaper på Bergen Lufthavn Flesland jobbet i 20 minutter for å gjenopplive en bevisstløs flyplassansatt som var involvert i en alvorlig arbeidsulykke i morges.

Den Widerøe-ansatte, en kvinne, ble gjenopplivet og sendt til Haukeland universitetssykehus, som betegner tilstanden som alvorlig, men stabil.  Hun skal være utenfor livsfare, melder NRK Hordaland.

- Kvinnen, som er 24 år gammel, jobbet med å laste kofferter og annen bagasje ombord i et Widerøe-fly. Hun skal ha fått sitt eget skjerf viklet inn i transportbåndet utenfor terminalbygget. Hun ble dratt med transportbåndet helt inn i luka på flyet, og nær kvalt, opplyser operasjonsleder Kjell-Tore Aarnes ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde like etter klokka 06 i morges.

Informasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe har ikke fått vite detaljer om hva som skjedde.

- Vi har ikke hatt så alvorlige ulykker med slike mobile transportbånd de siste årene, som jeg kjenner til. Det har vært mindre alvorlige episoder der ansatte har kommet i klem mellom transportbånd i fart og flykroppen, sier Kongsteien til Dagbladet.no.

Den 24 år gamle kvinnen er student og jobber deltid hos Widerøe.

Arbeidstilsynet er rutinemessig koplet inn i saken.

HANG FAST I SKJERFET: En kvinne (24), som jobber for Widerøe på Flesland,ble nær kvalt da hun fikk skjerfet inn i et slikt mobilt transportbånd under lasting av et fly i morges. Hun ble dratt bevisstløs med båndet helt inn i flyet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media