SLETT DENNE

«Lommemannen» og «Bandasjemannen» er den samme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet oppretter nå et eget etterforskningsteam i Bergen. Her skal de jobbe med å finne frem til gamle saker i området rundt byen.

- Vi vet ut fra gamle avisartikler at det finnes saker der vi ikke har fått snakket med de fornærmede. Det vil alltid finnes saker som vi ikke har kjennskap til. Derfor håper vi at folk tar kontakt, sier Aksnes til Bergens Tidene.

I etterforskninsgarbeidet laget polititet først en liste over saker man mente «Lommemannen» stod bak etter år 2000. Sakene har vært spredd over hele Sør-Norge, også Vestlandet, men ikke i Bergens-området. Hvorfor har ikke «Lommemannen» vært i Bergen, Norges nest største by, når han ellers har vært aktiv på resten av Vestlandet?

Videre etterforskning har imidlertid vist at «Lommemannen» var aktiv i Bergen, men bare før år 2000. Så langt tror Politiet at «Lommemannen» startet sin virksomhet i vestlandsbyen i 1990.

De siste dagene har politiet fått vite om overgrep eller forsøk på overgrep som styrker deres teori om at samme mann skjuler seg bak tilnavnene Lommemannen og Bandasjemannen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer