Donald Trump:

Slettet tweet etter blemme

Nok en gang kritiseres president Donald Trump for sine Twitter-meldinger i etterkant av et angrep.

SLETTET TWEET: Søndag ettermiddag slettet Donald Trump sin egen Twitter-melding etter å ha skrevet at 138 millioner mennesker ble drept i Sri Lanka-angrepet søndag. Foto: NTB Scanpix
SLETTET TWEET: Søndag ettermiddag slettet Donald Trump sin egen Twitter-melding etter å ha skrevet at 138 millioner mennesker ble drept i Sri Lanka-angrepet søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ble 290 personer drept og omtrent 500 skadd da totalt åtte eksplosjoner fant sted i og rundt Colombo i Sri Lanka. Tre kirker og fire hoteller ble rammet.

I slike tilfeller er det vanlig at statsledere uttrykker sin medfølelse for de berørte og fordømmer angrepet. Blant andre Erna Solberg og Theresa May omtalte angrepet som «avskyelig», samtidig som de sendte sine tanker til de berørte.

Da Donald Trump skulle gjøre det samme, gikk det imidlertid ikke helt etter planen.

«Ektefølte kondolanser fra det amerikanske folket til folket av Sri Lanka etter disse forferdelige terrorangrepene mot kirker og hoteller, som har drept minst 138 millioner mennesker og skadd ytterligere 600 alvorlig. Vi står klare til å hjelpe!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer