Slik ble Alexander den første til å bli dømt for planking

Gikk bananas i en hel uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Alexander Hart (19) fra Mantiowoc, Wisconsin har fått en bot på 303 dollar etter en uke lang plankebonanza.

Ifølge The Smoking Gun skal Alexander være den første personen som blir straffet for å planke.

19-åringen planket oppå politibiler, foran det lokale fengselet og på Wal Mart under sin plankeraptus, mens broren Ryan tok bildene. Da politiet endelig fikk nok av den evinnelige plankingen, forsvarte Alexander seg med at han gjorde det for å være morsom. Han sa videre at politiets bevismateriale, hentet fra hans egen Facebook-side og YouTube, var manipulert.

- RESPEKTLØST: Denne plankingen av Ryan Hart blir omtalt som respektløs av politiet. Ryan er vanligvis fotografen på brødrene Harts planketokter, men her er det han selv som planker på et minnesmerke over falne politimenn.
- RESPEKTLØST: Denne plankingen av Ryan Hart blir omtalt som respektløs av politiet. Ryan er vanligvis fotografen på brødrene Harts planketokter, men her er det han selv som planker på et minnesmerke over falne politimenn. Vis mer

Under rettssaken konkluderte dommeren med at Alexanders oppførsel representerer en ordensforstyrrelse og ila ham altså en bot som tilsvarer 1750 kroner. Alexanders bror, Ryan, står også tiltalt for ordensforstyrrelse, men saken hans kommer først opp neste uke.

Ryan planket på et minnesmerke over falne politimenn, noe som har fått det lokale politiet til å reagere kraftig. En politimann sammenlignet Ryans planking med å gå på en kirkegård og planke på toppen av en gravstøtte.

Kort tid etter at Alexander hadde fått verdens første plankebot, ble han straffet for noe langt mer trivielt. Politiet tok ham inn igjen, denne gangen for besittelse av marijuana.

MORSOMT? Alexander Hart synes han er morsom.
MORSOMT? Alexander Hart synes han er morsom. Vis mer