Slik ble hun overfalt av politimannen

Ble tvunget inn i bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ferien på Tenerife ble et mareritt for den norske kvinnen (24).

Den 18. mars i år satt hun sammen med to mannlige hotellansatte ved Playa del la Arena. Da kvinnen fortalte at hun ønsket å ta en taxi hjem, foreslo disse at de alle skulle sitte på med en politimann (33).

Mannen var etter sigende en bekjent av de hotellansatte, melder VG Nett.

Men bilturen endte ikke slik den norske kvinnen (24) hadde tenkt. Da de to andre mennene hadde hoppet av, skal politimannen ha snudd og kjørt i motsatt retning av kvinnens hotell.

Politimannen skal deretter ha spurt om å få kysse henne. Da kvinnen motsatte seg dette, skal politimannen ha truet med å sette håndjern på henne, ifølge samme avis.

Kvinnen skal deretter ha foreslått at de stoppet for å ta en matbit, i et forsøk på roe ned situasjonen. Politimannen stoppet på en bensinstasjon, men stilte som krav at kvinnen skulle bli værende i bilen.

Da mannen var ute, forsøkte 24-åringen å stikke av - og søkte siden hjelp inne på den aktuelle bensinstasjonen. Videoen øverst i saken viser hva som videre skjedde.

Som Dagbladet.no tidligere har skrevet tvang politimannen den norske kvinnen tilbake i bilen. 24-åringen skal seinere ha blitt satt av i et øde området, og måtte benytte seg av både buss og taxi for å komme seg tilbake til hotellet.

- Vi er kjent med at kvinnen ble utsatt for vold og at politimannen er avskjediget, sa kommunikasjonsrådgiver Christian Hansson ved norske UD til Dagbladet.no tidligere denne uka.

Kvinnen skal også ha fått norsk bistand i møte med det spanske rettsvesenet. Også den norske sjømannskirka skal ha bistått kvinnen i tida etter episoden.

Politimannen skal være anmeldt for forholdet.