- Slik ble jeg kvitt 20 kilo

Sylvester Stallone: VENEZIA (Dagbladet): Å gå opp i vekt er ikke noe problem... En masse mat fikset det. Problemene begynte da Sylvester Stallone ville bli kvitt sine nye 20 kilo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går klatret Sylvester Stallone i land med politidramaet «Cop Land» i bagasjen.

Akkurat ordet tung passer godt på ham i James Mangolds politidrama. Regissøren tvang Stallone til å spise pannekaker og peanøttsmør og drikke øl til muskelberget Stallone hadde fått nesten 20 kilo ekstra rundt midjen.

- Vi ropte «Fat man walking» etter ham, sier Ray Liotta, som også er i Venezia for å snakke om «Cop Land». Resultatet har blitt et comeback med tyngde og for første gang på 20 år - helt siden «Rocky» - har Stallone fått gode anmeldelser.

Han får mye ros for måten han framstiller en sjenert småbypolitimann. Han stilles overfor en moralsk konflikt, når de andre politifolkene i den lille byen ikke holder seg på rett side av loven. Stallone ville virkelig ha jobben. På den måten kunne den 51 år gamle amerikaneren få en ny start på karrieren som altfor lenge har dreid seg om éndimensjonale actionroller.

Manus i søpla

- Første gang jeg leste manuset, slengte agenten min det i søppelbøtta, sier Stallone når Dagbladet treffer ham på Cipriani, det dyreste hotellet i Venezia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer