«Slik blir du hore»

De to siste årene har dansker kunnet lære hvordan de kan bli horer på en statsstøttet Internettside.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En Internettside som lærte danskene kunsten å bli prostituert, er nå stengt. Men siden fikk leve i to år på statsstøtte uten at noen grep inn, skriver avisa Berlingske Tidende.

Praktiske tips

Tipsene du kunne hente på nettsiden www.prostitution.dk, var blant annet å sette inn annonse i avisa, stille deg opp i barer eller skape kundekontakt gjennom Internett eller byråer.

Rådgivningssenteret Pro-Århus stod bak veiledningen. Senteret tilbyr personlig veiledning til prostituerte gratis og anonymt, og virksomheten finansieres av det danske sosialdepartementet og Århus kommune.

Rådgiver Lene Jensen ved Pro-Århus sier til Berlingske Tidende at teksten ikke skulle oppfordre noen til å selge kroppene sine.

- Det framgår av teksten at formålet med den er å hjelpe og beskytte mennesker som har bestemt seg for å starte i yrket, sier Jensen.

Prp-Århus får en del henvendelser fra folk som gjerne vil inn i verdens eldste yrke, og Jensen sier at senteret ikke vil bestemme at noen ikke bør prostituere seg hvis de vil være prostituerte.

Sosialsjef Leif Jepsen i Århus Kommune bestemte seg likevel øyeblikkelig for å fjerne nettsiden da han ble gjort oppmerksom på den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer