Slik blir du rammet av onsdagens streik

Barnehager blir stengt, og togene står.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kollektivtransport, barnehager og offentlige kontorer rammes onsdag ettermiddag når tre hovedorganisasjoner går til politisk streik.

Oftere søndagsjobbing, mer overtid og flere på midlertidig ansettelse er noe av det LO, Unio og YS protesterer mot når de oppfordrer sine medlemmer til å legge ned arbeidet mellom klokka 14 og 16 onsdag ettermiddag.

Reisestans Svært mange vil merke den politiske streiken ved at kollektivtransporten stanser opp.

NSB og Flytoget parkerer i tidsrommet mellom 15 og 16. I Oslo vil T-bane, trikk og buss stå stille mellom klokka 15 og 15.30. Også AtB i Trondheim og Skyss som driver buss og bane i Bergen, innstiller avganger under markeringen.

Fra Gardermoen meldes det at innkomne fly får lov til å lande, men at det ellers må påregnes forsinkelser. Blant annet vil håndteringen av bagasje stoppe opp.

Avinor opplyser at selskapet ikke har full oversikt over hvilke konsekvenser streiken vil få samlet for flytrafikken, og oppfordrer reisende til å forsøke å holde seg orientert gjennom flyselskapene.

Håndteres lokalt Noen presis og samlet oversikt over hva som rammes av streiken, er det ellers ikke mulig å fremskaffe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.