Snø på nyttårsaften?

Slik blir nyttårsværet

Temperaturene over hele landet synker den neste uka. Samtidig forsvinner store deler av nedbøren som har falt de siste dagene.

USIKKERT FØRE: Det er fremdeles usikkert om det blir hvit nyttår rundt omkring i landet. Her fra vinterens første snø i Oslo i november. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
USIKKERT FØRE: Det er fremdeles usikkert om det blir hvit nyttår rundt omkring i landet. Her fra vinterens første snø i Oslo i november. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De milde temperaturene som har preget hele landet de siste dagene erstattes tirsdag av kjølige temperaturer. Ifølge meteorologene holder kulden seg over nyttår.

- Det blir ganske vinterlig med lavere temperaturer over hele landet fram mot nyttår, og sannsynligheten for snø er stor i sør, sier statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe til Dagbladet.

Mens uværet som førte til store mengder nedbør og sterk vind preget store deler av landet i går og førte til glatte veier, utforkjøringer, og innstilte ferjeavganger, spår meteorologene lettere vær på både Sør- og Østlandet de neste dagene.

- Onsdag byr hovedstaden på hele en varmegrad, og nedbøren som falt over byen på tirsdag vil forsvinne, sier Walløe.

Torsdag kommer den likevel tilbake som snø og sludd. På fredag ventes det at temperaturene synker til null grader, og det vil snø over store deler av byen.

Det er fremdeles usikkert hvordan nyttårsværet kommer til å se ut på Østlandet. Det som derimot er sikkert er at Sørlandet får det dårligste været. Der skal det nemlig komme opptil 3,5 millimeter regn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer